Šahovski turnir u Peroju 18. srpnja

vodnjanskvodnjanGrad Vodnjan, Šk “Vodnjan“ i „Društvo Perojskih Crnogoraca 1657“ povodom dana Peroja organiziraju pojedinačni šahovski turnir u nedjelju 18. srpnja 2021. godine. Turnir će se održati u Omladinskom domu u Peroju (pored trgovine „ Miracolo“) s početkom u 10.00 sati. Igrat će se švicarac u 9 kola, a tempo igre je 8 minuta plus 4 sekunde dodatka za svaki odigrani potez. Pravo sudjelovanja imaju svi zainteresirani domaći i strani igrači bez obzira na titulu i kategoriju, a koji imaju FIDE ID broj. Turnir će se rejtingirati za FIDE rejting listu za rapid šah. Predprijave traju do 16. srpnja 2021., a potvrda prijava traje do 9:30 sati na dan igranja turnira. Zbog velike popularnosti turnira i pridržavanja strogih epidemioloških mjera propisanih od Stožera CZIŽ organizator je ograničio broj učesnika na 100. U slučaju većeg broja igrača prednost će imati igrači prema redoslijedu prijava. Igrači su dužni donijeti ispravan digitalni sat i zaštitnu masku.peroj_logo

Šahovske garniture osigurava organizator natjecanja. Kotizacija iznosi 50 kn za seniore i seniorke te 30 kn za igrače i igračice mlađe od 16 godina u koju su uključeni kava i piće tijekom turnira te ručak i piće nakon završetka turnira. Organizator je osigurao brojne nagrade, a predviđene su i nagrade iznenađenja. Prijave i sve informacije na mail igormili8@gmail.com ili na br. mobitela 099/759-4079, IA Igor Milovac, glavni sudac turnira.
Napomena: Svi natjecatelji te osobe u pratnji dužne su pridržavati se Odluke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o održavanju športskih natjecanja na otvorenim i u zatvorenim športskim objektima. Prije početka prvenstva svim učesnicima će se izmjeriti tjelesna temperatura od strane organizatora. U prostoru za igru dozvoljen je boravak samo sudcima i natjecateljima.

Chess Results